Worldwide Photowalk 2012 Beszámoló

2012-10-28 ,
empty image
empty image

Október 13-án, ahogy arról írtam is, megtartottuk a 2012-es Worldwide Photowalkot Budapesten. Nagyon jó volt, sokan összegyűltünk, jó volt beszélgetni más fotósokkal(mint mindig), és még jobb volt azokkal beszélgetni, akikkel már korábban is tartottam a kapcsolatot intereneten keresztül, de csak most sikerült velük találkozni személyesen. Az időjárás is kedvezett számunkra, ugyanis nagyon szép, napsütéses időnk volt, ráadásul teljesen tiszta éggel, ami gyönyörű ellenfényes fotókat is eredményezett, azonban egészen estig sétálgattunk és fotóztunk, szóval minden lehetséges fényviszonyban tudtunk fotózni a magas állású naptól kezdve az ellenfényen és a kékórán át egészen a teljesen sötét éjszakáig. Amikor kezdett sötétedni, elő is kaptuk a vakukat, és beállítottunk Viktorral néhány setupot, amit a többiek is élveztek, és mi is meg tudunk néhány új dolgot mutatni még a tapasztaltabb embereknek is. Én ráadásul aznap szereztem meg az új vázam is, a Canon EOS 60D-t, amit előzetesen Fodor Gergely vett át, majd hozott el nekem. Ő is fotós, és miután átadta ebben a “csodálatos” zacskóban a canon masinát, velünk tartott a fotósétán. Hozta magával barátnőjét is, Igazság Henriettát, akinek ezúton is köszönjük, hogy néha modellt állt nekünk. Itt az írás alatt lévő képek között róla láthattok majd képeket.
Szóval mindent összefoglalva nagyon jól sikerült a fotóséta, nagy valószínűséggel jövőre is megszervezzük, én pedig pluszban örülök a 60D-mnek is, amiről bár már írtam egy blogposztot korábban, de az a vélemény már egyre inkább pozitívabb irányba kezd átfordulni, ezért lehet szánni fogok még egy blogposztot neki a jövőben.
A fotósétáról szintén írt egy blogposztot Varga Benedek is, aki egyébként a Tripodcast vendége volt nálunk legutóbb. További képeket az eseményről a Tripodcast Facebook oldalán is láthattok, nameg itt, de először két videót mutatok, az elsőt én készítettem, a másodikat pedig Fodor Gergely:


3 comments

Leave a comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .