Woodkid

2013-03-22 ,
empty image
empty image

Yoann Lemoine egy francia származású videóklipp rendező, grafikus és zenész. Olyan zenészeknek csinált videóklippet, mint Katy Perry, Rihanna, Taylor Swift vagy Lana del Ray, de 2011-ben megjelent az első zenéje is. Amiért írok róla, mert eléggé beleszerettem a stílusába és rákattantam a zenéjére. A zenéit Woodkid néven készíti, és természetesen a klippeket is ő készíti hozzá. És itt nagyon jól megnyilvánul a profizmusa, mert gyakorlatilag azt csinál amit akar, és “kiélheti magát”.
4 napja, március 18-án jelent meg az első albuma The Golden Age címmel, érdemes belehallgatni, aztán letölteni(iTunes-ról). Egyébként sok új zenét találok magamnak így az iTunes-ban nézelődve. Preview-kat ugyebár ingyenesen hallgathatunk, kb egy-másfél perceket hallunk a számokból, és iTunes11 óta van Preview all gomb, amivel egymás után jönnek a számok, ráadásul mostmár ha ellépünk a felületről, akkor is megy tovább a zene, szóval nagyon jó móka random elindítani valamit:)

Woodkid eddig 3 zenéjéhez csinált klippet, mind a hármat beteszem ide a hivatalos youtube csatornájáról, ezt a hármat szerintem ha meghallgatjátok, akkor látjátok, hogy milyen, és hogy mennyire tetszik…
Ha esetleg nem tetszik a zene, a videókat szerintem fotósoknak(vagy vizuális élvezetekre fogékonyaknak) akkor is érdemes megnézni, mert vérprofik!:)

Leave a comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .