Ultimate Hacking Keyboard

2015-11-17 ,
empty image
empty image

Még október elején fotóztam az Ultimate Hacking Keyboard termékfotóit. A Tripodcastben is beszéltünk róla amikor elmeséltem hogy hogyan lehet olyan terméket fotózni amin kijelző is van. A billentyűzet maga azért különleges mert programozható, szétválasztható, és telefonokkal és tabletekkel is használható. Emellett egér funkciója is van, és mac-en is tökéletesen működik egyébként. A készítők főként olyan embereknek ajánlják akiknek sűrűn kell sokat, gyorsan gépelniük. Akár újságírók vagy programozók számára is ideális lehet.

A billentyűzet készítői jelenleg crowdfunding módszerrel gyűjtenek pénzt arra hogy sorozatgyártásba kerülhessen a termék. Ha valakinek megtetszett, akkor a Crowd Supply, közösségi finanszírozós oldalon támogathatja a projektjüket. Több nagyobb oldal is írt egyébként a billentyűzetről, engadget, TechWorm, iFixit, stb, mindegyiket linkelik a weboldalon is.

IMGL9115_reklam_termek_foto

IMGL9097_reklam_termek_foto

IMGL9047_reklam_termek_foto

IMGL8954_reklam_termek_foto

IMGL9017_reklam_termek_foto

IMGL8983_reklam_termek_foto

IMGL9038_reklam_termek_foto

IMGL9027_reklam_termek_foto

 

2 comments

Leave a comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .