Twentees – BBQ Party

2015-05-27 ,

A 2Face után újabb klippet forgattunk Guba Gergővel a Twentees-nek. Az újonnan megjelent albumukon az első számra, a BBQ Party című zenére esett a választásuk. A zenekar mindenképp valami bulizós, feelgood klippet akart készíttetni erre a számra. Több opció után(pl. szórakozóhely,nyaraló) végül a vízpartot választottuk helyszínnek, mert úgy gondoltuk hogy például a tábortűz és a homokos vízpart tökéletesen adja a nyári kiruccanás érzését. A tűznél való sütögetés reflektál a szám címére, viszont ahogy a dalszöveg is utal rá, ez nem egy igazi, autentikus barbeque party, és a klipp sem igazán erről szól, hanem inkább egy közös kiruccanást, egy baráti összejövetelt, és egy jó bulit mutat be, amiben egyébként olyan emberek szerepelnek akik a való életben is barátok. Az emberek összegyűjtése és az elején megjelenő autó beszerezése külön kihívás volt de megugrottuk mert tudtuk hogy mindenképp kell ez az autó az előre felvázolt elképzeléseink megvalósításához.

Nem is szaporítom tovább a szót, itt a klipp, nézzétek meg újra és újra! 🙂

Werkfotó sajnos nincs sok mert nem nagyon volt időnk fotózgatni is még amellett hogy kettő, esetenként három kamerával forgattunk egyszerre.

IMG_6289

IMG_6339

IMG_6309

IMG_6343

IMG_6314

IMG_6345

IMG_6290

IMG_6296

IMG_6300

 

Leave a comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .