TRIPODCAST 96. ADÁS – Webdesign problémák

2015-12-06 ,
empty image
empty image

tripodcastlogok
Ezen a héten a webdesignunk lehetőségeiről beszélgettünk, kicsi squarespace, kicsi wordpress, valamennyi themeforest, és a többi…Beszéltünk még arról, hogy hogyan lehet összehozni több képet a színek összevonásával, továbbá egy kis Instagram is belefért az adásba, végül pedig még a Reuters raw megvonásáról is szót ejtettünk.

Direkt link: Katt!

iTunes feed: https://itunes.apple.com/hu/podcast/tripodcast/id527051741?mt=2

A podcast feedje:http://feeds.feedburner.com/tripodcast

Show Notes, avagy miről volt szó az adásban:
Themeforest
Squarespace
Sammi Swar Instagram

2 comments

  1. Ha jó középformátumot szeretnétek, akkor Hasselblad vagy Mamiya. Jó a Penta Six is, de kizárólag a Zeiss lencsékkel, de az élesség állitása sajna bajos, mivel ott kondenzor lencse van a keresőbe nem matt üveg és a váza elég beteg. Az 1/125 mindig beszarik benne, és a képeket egymásra csúsztatja ha egy ideig nem használják, a kaphatóak 90%-át ezért adják el. Ami még jó a Bronica, de ott több az F4-es alap lencse, ami rajzban szép, de néha kevés. De sok van a neten, és nagyon szép szettek is vannak.
    Jó magam Hasselblad fan vagyok, van is természetesen és maradjunk annyiban, hogy vannak a filmes gépek és van a Hasselblad. Erről röviden ennyit 😉

    A WORDPRESS másolás simán nem fog menni, elveszik pont az amit SZTYUI szeretne, hogy megmaradjon a META és az elérés, az összes eddigi kereső index stb stb..Szóval lehet pénz, de érdemes szakemberhez fordulni, nem eget verő árak ezek szerintem. Az a lényeg, hogy a WP adatbázison keresztül megy egy alap motoron, nem tudod simán másolni, ezért érdemes egy adatbázis backuppot nyomni és aztán lecserélni a templatet, mivel az összes WP egy motoron fut,ha azt nem bántod bármilyen template alkalmazható, és a content nem tűnik el, és igy nem lesz gond az eléréssel, meta adatokkal.

  2. Yashica Mat 124G?! Nagyságrendekkel olcsóbb, mint egy RB67, vagy 500as szériás Hasselblad. Nyilván nem egy ligában játszanak, de… Egy Pentacon Six-től meg faszább. Főleg a “feeling”. peace!

Leave a comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .