TRIPODCAST 91. ADÁS – Esküvő fotózás Ázsiában

2015-10-25 ,
empty image
empty image

tripodcastlogok
Ezen a héten a Herman Péterrel beszélgettünk az esküvő fotózásról, arról hogy hogyan reklámozhatjuk magunkat esküvő fotósként, mennyire más a piac Magyarországon kívül, milyen hozzáállással és látásmóddal érdemes fotózni és úgy általánosságban sok esküvő fotósról és stílusról is beszélgettünk.

Direkt link: Katt!

iTunes feed: https://itunes.apple.com/hu/podcast/tripodcast/id527051741?mt=2

A podcast feedje:http://feeds.feedburner.com/tripodcast

Show Notes, avagy miről volt szó az adásban:
Herman Péter weboldala
Herman Péter Facebook oldala
Fer Juaristi
Pinewood Weddings
Nordica
KT Merry
Erich McVey
Néhány wedding blog:
Bride Story
The Wedding Notebook
Green Wedding Shoes
Wedding Sparrow
Style Me Pretty

4 comments

 1. Sziasztok!
  Nagyon örültem, hogy beszéltetek kicsit az 50mm vs. 35mm témáról, mert most én is ilyen dilemmában vagyok. A hétvégén jártam egy streetfoto workshopon ahol arra jöttem rá, hogy szükségem van egy 35mm-es obira. Viszont azt nem tudom, hogy az f1.4L vagy a sima f2 lenne-e jobb. Árban elég nagy különbség van, de ahogy mondtad te is Sztyui, nem biztos hogy én is kihasználnám az 1.4-et, bár az 1.8-at imádom! 🙂

  1. Az L-es drága, az f2 pedig szerintem azért túl árazott mert canon. Oké, éles és szép, de még mindig csak f2, ott pedig az IS ami felviszi az árát. Két 35mm-es obit tudok ajánlani ami nagyon megéri az árát.
   Az egyik a sigma 35mm f1.4 Art, ami az áráért a legjobb 35mm-es obi a piacon kb(leszámítva az új L-es mk2-es verziót).
   A másik ami szerintem jó ár/érték arányú, az a régebbi Canon 35mm f2, amiben még nincs IS. Elég olcsó ahhoz képest hogy egy elég jó kis éles-pontos, f2-es obi 🙂 Sajnos már nem gyártják, nehéz megszerezni, néha szokott lenni használtan, de eléggé gyorsan el szokták kapkodni 🙂 Nekem majd pár hónap múlva lesz egy eladó, ha megveszem a Sigma 24-35 f2 Artot 🙂

Leave a comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .