TRIPODCAST 90. ADÁS – Stílus keresés

2015-10-15 ,
empty image
empty image

tripodcastlogok
Ezen a héten a termékfotózásról és annak kihívásairól beszélgettünk, majd Benedek elmondta, hogy hogyan fotózhatunk olcsóbban filmre, ezután pedig az önfejlesztésről, a stílus keresésről, a fotózás tudatosságáról is szó esett, ezután pedig a monitorok felé eveztünk, majd végül fotós táskákkal zártuk az adást.

Direkt link: Katt!

iTunes feed: https://itunes.apple.com/hu/podcast/tripodcast/id527051741?mt=2

A podcast feedje:http://feeds.feedburner.com/tripodcast

Show Notes, avagy miről volt szó az adásban:
Billentyűzet crowdfunding
Benedek blogposztja az olcsó filmes fotózásról
PHOO
Vancsó Zoltán
4K-s monitor
Szakadt táska
Hama Miami 200

3 comments

  1. Monitortémához: Ez a linkelt Dell teljesen jónak tűnik. A paraméterei átböngészése után leesett az állam!

    27″ iMac VS. akármi.

    Engem a glossy dolog teljesen kinyírt. Emiatt adtam fel az iMac vonalat, és mentem át Mini+27″ Eizo vonalra. Irreális, ésszerűtlen gazdaságilag, de képminőségben ég és föld. Hiába volt kalibrált az iMac, utólag rendkívül harsánynak tűnt. De ez inkább már csak sznobizmus, ha lenne matt iMac, sosem cseréltem volna.

    1. Engem annyira nem zavar a glossy iMac kijelző, bár én még igazából nem láttam tényleg nagyon minőségi Eizo vagy nagyon drága Dell matt monitort. Általában rosszabb minőségű matt monitorokat látok, nekem nagyon “mattnak” tűnik tényleg az iMac után, lehet hogy az iMac a harsány, de nekem tetszik hogy ilyen élénkek a színek és kontrasztos meg ilyesmi.

  2. Benedek: Meg szeretnélek kérni, ha majd írsz, hogy még milyen szükséges dolgok kellenek az otthoni előhíváshoz (nagyító, ezazamaz…) egy kb. árat/átlag árat azért majd írhatnál, meg, hogy hol lehet beszerezni, ha esetleg érdekel valakit!

Leave a comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .