TRIPODCAST 85. ADÁS – VSCO Tippek

2015-08-07 ,
empty image
empty image

tripodcastlogok
Ezen a héten egy hallgatónk kérdésére válaszoltunk, és ezután még jobban elkezdtük kifejteni a vsco témakört, az analóg feelinget, a stílust, a digitális és analóg közti hatásokat, utómunka stílusokat. Szó esett még a középformátumú fényképezőgépekről is, és a végén zártuk egy kis analóg technika is becsúszott.

Direkt link: Katt!

iTunes feed: https://itunes.apple.com/hu/podcast/tripodcast/id527051741?mt=2

A podcast feedje:http://feeds.feedburner.com/tripodcast

Show Notes, avagy miről volt szó az adásban:
Analógosabb hatású képem amire a hallgatónk elsőként hivatkozik
Táskás sorozat digitálisabb hatással
Balance Projekt Kálló Pétertől
A Film felbontása
Király követni való ember Instagramon

2 comments

  1. Hello srácok!

    Bírom a lazaságot, a laza dumát, stílust, majdnem az összes adást végighallgattam. De ennek a posdcast epizódnak az első 5 perce folyamatos baszdmegolással, baszdkizással telik :/ Mondom, bírom, ha helye van és jól van “ellőve” egy b+ sokat lendít a “cool faktoron”, de ebben a podcastben… Engem rohadtul zavar.

    1. Köszi hogy végighallgattad az összes adást, és sajnálom a “káromkodást”, én is észrevettem már, hogy nem kellene, de néha kicsúszik, csak az elején van amúgy egy kicsi 🙂 Nem volt időm kivágni, majd legközelebb jobban odafigyelünk erre is már a felvételkor.

Leave a comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .