TRIPODCAST 78. ADÁS – Analog the Street

2015-04-13 ,
empty image
empty image

tripodcastlogok
A Tripodcast legújabb adásában ismét vendégül láttunk egy remek fotóst, név szerint Temesi Ádámot, aki azon túl, hogy Leica-val lövi Budapest utcáit, videóklippeket is készít barátjával, Studio X név alatt. Vele beszélgettünk az analóg fotózás érdekességeiről, a street fotózásról, a videózásról, a Leica-ról, és még nagyon sok kis érdekes dologról, ugyanis az adás majdnem két órás lett, szóval valószínű mindenki megtalálja a neki szimpatikus témát.

Direkt link: Katt!

iTunes feed: https://itunes.apple.com/hu/podcast/tripodcast/id527051741?mt=2

A podcast feedje:http://feeds.feedburner.com/tripodcast

Show Notes, avagy miről volt szó az adásban:
Temesi Ádám Facebook oldala
Ádám Instagramja
Studio X weboldala
Studio X Facebook oldala
X Gimbal
Canon FTb
Yashica Electro 35 gsn
Pentax Asahi 2
Középre komponálás rangefinderrel
Gölöncsér Attila
Gölöncsér Attila szelfi
Thorsten Overgaard
Fundango Lookbook analógra

 

5 comments

  1. Yo!

    Két évet én is lehúztam mk2-vel, és annyira ismerős volt, amikor a fókuszrendszert emlegettétek :S

    mk3-t már nem vártam meg, a boldogság, autofókusz a Nikon-nál kezdődik 🙂 fcuk

    1. Igen, sokan mondják, hogy a Nikonokban sokkal jobb az autófókusz de nekem valahogy nem áll kézre a Nikon, meg elég drága lenne váltani :S

  2. Én D70-ről váltottam mk2-re, anno. Aztán D700, ra, onnan 750-re. Nem volt sosem sok optikám, “sorom”, meg ilyesmi, a Canon “egykettesei” álom maradt, végül a Nikon-ban találtam meg az eszközt.

    1. A mk2-ről D700-ra váltás max a fókusz miatt érheti meg, amúgy minden másban jobb szerintem az 5DII, a D750-ről mindenki nagyon jókat mond, jó iso, jó dinamika, jó fókusz, nekem is tetszene de pl az 1/8000 hiánya azért elég nagy érvágás, bár nyilván még elviselhető de akkor is. Nekem amúgy az 5Dmk3 tök jó eszköznek tűnik, majd jön még lejjebb az ára, meg a mk4 is hozhat jó dolgokat.

Leave a comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .