Tripodcast 73. adás – Észrevétlenül fotózni

2015-03-06 ,
empty image
empty image

tripodcastlogok

Ezen a héten egy nagyon hosszú, 1 óra 44 perces szuper Tripodcast adással jelentkezünk, amelynek nagyon fáradtan kezdtünk neki, viszont a végére ismét kellőképpen elmélyedtünk a fotózás különböző kérdéseiben, elmondtuk azt is, hogy hogyan lehet az utcán észrevétlenül fotózni, és pillanatokra vadászni, egy kicsit áldoztunk a Leica rovatunknak is, feltettük a kérdést, hogy miért nincs kis méretű Full Frame fényképezőgép. A végén pedig önmagunk meghatározó stílusáról beszéltünk, és felvetettük kérdésként, hogy mit jelent egyáltalán az, hogy egy fotósnak van egy “stílusa”?

Direkt link: Katt!

iTunes feed: https://itunes.apple.com/hu/podcast/tripodcast/id527051741?mt=2

A podcast feedje:http://feeds.feedburner.com/tripodcast

Show Notes, avagy miről volt szó az adásban:
Videó: A life with Leica
Let Us Roam
Ian Willms
Ben Sasso
Vásárlókedvűeknek
Legjobb termékfotó
F0,95-ös obi belelóg a keresőbe
Sony RX1 és Leica összehasonlító kép
Nikon Df és D610 összehasonlító kép
Tűző napsütésben jó portré

1 comment

  1. Sziasztok,

    Meghallgattam az adást. Köszönöm a válaszokat a kérdéseimre. Sok érdekességet hallottam, és biztosan fogom alkalmazni a street fotózásaim során.
    Véleményem a hosszú adásokról, én simán bírom az 1 óránál hosszabb adásokat is, de sosem hallgatom meg egyszerre, viszont 2-3 részre bontva, pont kitart a következő adásig.
    Még egyszer köszönöm a válaszokat.

Leave a comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .