TRIPODCAST 72. ADÁS – Miért fotózunk?

2015-02-27 ,
empty image
empty image

tripodcastlogok

A Tripodcast eheti adásában ismét beszéltünk Leica fényképezőgépekről, ami lassan már kikerülhetetlen témánk, és ha már Leica, akkor a klasszikus fényképezőgép “utánzatát” is bemutattuk. Lenny Kravitz is kapott egy limited edition Leica-t, jó neki! Végül pedig elmélkedtünk arról, hogy miért is fotózunk, mi a motivációnk, hogyan kezdtük, és hasonló érdekes kérdések.

Direkt link: Katt!

iTunes feed: https://itunes.apple.com/hu/podcast/tripodcast/id527051741?mt=2

A podcast feedje:http://feeds.feedburner.com/tripodcast

Show Notes, avagy miről volt szó az adásban:
Konost
Lenny Kravitz Leica
Lenny Kravitz fotózás közben
Lenny Kravitz Könyve
Benedek Instagramja
Sztyui Instagramja

2 comments

 1. Sziasztok,
  Az adás végén mondtátok, hogy számunkra érdekes témát dobjunk be.
  Engem nagyon érdekel a street fotózás. Arról beszélhetnétek, főleg gondolom Benedek van benne témában.
  De engem például nagyon érdekelne, hogyan fotóztok az utcán, hogy az utca embere ne vegyen észre, amikor fotózol, vagy, hogy az elkészült fotó után odamentek e az emberhez, és elmondjátok, hogy lefotóztátok. Vagy csak egyáltalán arról, hogyan készült akár egy-egy konkrét street fotótok. Ha néhány szóban mesélnétek az adott képről én szívesen hallgatnám. Nyíregyházi vagyok és itt nagyon nehéz úgy streetfotózni, hogy az emberek ne figyelnének bele a kamerába, gondolom ez nagy városban könnyebben megy. Talán nem figyelnek fel az emberek minden kis neszre, sokszor elfordulnak, takarják magukat, ha meglátnak egy fotóst. Szoktátok valamivel álcázni, hogy fotóztok?
  Számomra ez a street fotózás menete, és mikéntje ami érdekes lenne.
  Remélem érthetően írtam. 🙂
  Előre is köszi.
  Attila

Leave a comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .