TRIPODCAST 64. ADÁS – Vizsgaidőszak közepette

2013-12-24 ,
empty image
empty image

tripodcastlogok

Több mint egy hónap után újra jelentkeztünk, még pont karácsony előtt, hogy legyen mit hallgatnotok az ünnepek alatt is:D Beszélgettünk az új stúdióról, amiről már néhányan twitteren vagy facebook-on értesülhettetek, de komolyabb blogposzt még később lesz az egész dologról, viszont a podcastben már azért elmondtam jónéhány dolgot. Ezzel kapcsolatban felmerült a két helyen való számítógép tartásának kérdése, ennek hátrányai és a megoldások lehetőségei. Továbbá mindketten elkezdtünk analógra fotózni, ami egy teljesen új világot nyitott meg mindkettőnk számára, újraértelmeztük a fotózást egy analóg fotózásról szóló film hatására. Benedek már publikálta is néhány filmre készült fotóját. Végül mindenkit bátorítunk hogy 2014 első napján kezdjen bele egy 365 projektbe, ezután pedig még a freelensing technikáról is beszéltünk, amellyel mindketten megvalósítottunk egy-egy fotósorozatot a saját stílusunkban. Benedek az utcát fotózta, én pedig portrét:)

Direkt link: http://tripodcast.hu/episodes/s02/64.mp3

iTunes feed: https://itunes.apple.com/hu/podcast/tripodcast/id527051741?mt=2

A podcast feedje:http://feeds.feedburner.com/tripodcast

Show Notes, avagy miről volt szó az adásban:
https://exposure.so
Long Live Film
Benedek analóg fotói
2012-es 365 projektem
Minden amit tudni kell a 365 projektről, motiváció!

1 comment

  1. Sziasztok!

    Megint rég volt már podcast! 🙁
    Elkezdtem ám én is a 365-öt, viszont kezdek problémákba ütközni. Vidéken élek, a munkahelyem és a lakásom közti út 5-10p séta. Mire hazaérek, begyújtok, addigra besötétedik. Kezdek kifogyni a témákból, hogy mit lehetne még fotózni… már a hőmérőt is lefényképeztem kínomban… 🙂 Adhatnátok pár tanácsot… 🙂
    Írok fb-n is, mert nem tudom itt mikor olvassátok! 🙂 Előre is köszi!

Leave a comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .