TRIPODCAST 62. ADÁS – Into the Mind

2013-11-09 ,
empty image
empty image

tripodcastlogok

A Tripodcast eheti adását ismét rövid hírekkel kezdtük. Ide tartozik a Nikon Df és a Profoto B1 bejelentése is, majd ezután a facebook oldalon történt eseményekkel is foglalkoztunk, reagáltunk a kérdéseitekre és feldolgoztunk néhány témát, amit javasoltatok. Beszéltünk kicsit a vakutechnikáról, az aps-c és teljes képkockát kirajzoló objektívek közti különbségekről. Ezután, gyújtótávolságokat bemutató sorozatunkban, az 50mm volt a soron következő. Erről a gyújtótávolságról és elérhető objektívekről beszéltünk, majd pedig a heti inspirációs adag egy hosszabb távú sorozatot tartalmazott és egy teljes filmet, amelynek a képi világa minden fotósnak és videósnak abszolút ajánlott!

Direkt link: http://www.tripodcast.hu/episodes/s02/62.mp3

iTunes feed: https://itunes.apple.com/hu/podcast/tripodcast/id527051741?mt=2

A podcast feedje:http://feeds.feedburner.com/tripodcast

Show Notes, avagy miről volt szó az adásban:
Nikon Df
48%-os profit csökkenés a Nikonnál
Profoto B1
Mikrosat Flash-Mob 4
Rosie Hardy facebook posztja
Heti inspiráció:
http://madebuyus.com
Into the Mind film:
Trailer
Kölcsönzés és vásárlás

1 comment

  1. Probaltatok mar masfel meteres nagyitast csinalni egy tajkepbol?
    Nem nagyon ertem miert ekezitek (mar nem elso alkalommal) a Nikon D800-at, hogy minek ekkora felbontas – akinek nincs ra szuksege az nem veszi meg, akinek meg van, annak jo hogy elerheto egy ilyen gep is a piacon. Az egvilagon semi baj nincs azzal hogy letezik egy ilyen gep, kicsit gyerekesnek tunik fikazni barmifele eszerv nelkul.

Leave a comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .