TRIPODCAST 60. ADÁS – Inspirálóunk és motiválódunk

2013-10-17 ,
empty image
empty image

tripodcastlogok

Újra lelkesen fogtunk bele a Tripodcast felvételébe, köszönhetően az előző adásunk utáni sok pozitív visszajelzésnek. Kaptunk facebook-on sok tanácsot, kérdést, amikre az adásban reagálunk is. Megtudtuk, hogy a hallgatók inkább a fix objektíveket preferálják, beszéltünk kicsit a jövőről, későbbi tervekről, majd folytattuk a rövid híreinkkel. Ezután elmondtuk, hogy honnan inspirálódhatunk, hogyan készülünk fel egy fotózásra, mikor van nálunk a fényképezőgép, és mennyire lehet előre kiszámolni a dolgokat. Az adás vége felé közeledve a nagylátókról beszélgettünk, kezdtük a halszemmel, majd folytattuk a 10mm feletti nagylátószögű objektívekkel. Végül pedig bemutattunk két inspiráló fotóst nektek.

Direkt link: http://tripodcast.hu/episodes/s02/60.mp3

iTunes feed: https://itunes.apple.com/hu/podcast/tripodcast/id527051741?mt=2

A podcast feedje:http://feeds.feedburner.com/tripodcast

Show Notes, avagy miről volt szó az adásban:
Nikon D5300
Nikon 58mm f1.4
Nikon D610
Sigma 24-105 f4 OS
Sony A7 és A7R
Új Sony objektívek
http://austinmann.com
http://www.jordanvoth.com

1 comment

  1. Sziasztok,
    Most hallgatom az adást és van egy két motiváló kommentem.
    1. Vannak olyanok a hallgatók között, akiknek nincsen Facebook accountjuk vagy nem ott élnek. Lehet, hogy old school, de egy adás email cím nem ártana. Át lehet irányítani akár mindkettőtök privát email címére.
    2. Én azokat a részeket szeretem a legjobban, ahol bepillantást engedtek abba, hogy egy profi fotós hogyan dolgozik. Milyen obit, milyen programokat és hogyan használ.
    3. Jó fejek vagytok, az ember akkor is szívesen hallgat titeket, ha csak úgy beszélgettek. Nem kell szerintem annyira erőlködni a témákon.

Leave a comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .