Tripodcast 40. adás – Fotó kritika – második kör

2013-03-29 ,
empty image
empty image

tripodcastlogok
Ezen a héten folytattuk a múltheti adásban elkezdett fotókritikánkat. Szerencsére elég sok képet küldtetek, hogy véleményezzük őket az adásban, amit köszönünk szépen. Ismét el kell mondanunk, hogy ez szigorúan csak a saját véleményünk, nem kell velünk egyetérteni, és nem szeretnénk semmiféle “megmondó ember” szerepet sem felvenni. Ez csupán két ember véleménye, attól függetlenül, hogy nekünk épp nem tetszik valami, még lehet egy nagyon jó kép. Jó szándékkal és építő jelleggel próbálunk a képekhez állni és ugyebár aki küld képet, az vállalja, hogy akár negatív is lehet a véleményünk. Sőt, a legtöbben külön még oda is írták az üzenetükbe, hogy legyünk teljesen őszinték, és mi tényleg azok szeretnénk lenni. Emiatt lehet, hogy túl sok lett a negatív vélemény, de ha megkérdezik valamiről az őszinte véleményünket, akkor inkább elmondjuk, mint hogy azt hazudjuk, hogy tetszik. A jót úgyis látjátok a képekben, mert nagy általánosságban a legjobbnak tartott képeiteket küldtétek el. Ezért mi inkább azokat a részeket próbáljuk kiemelni, amik fejlesztésre szorulnak, ezáltal reményeink szerint segíteni és fejleszteni tudunk titeket is.Teljesen név nélkül kritizáljuk a fotókat, semelyik készítőt nem említjük meg, szóval csak az fogja tudni, hogy az ő alkotása, aki küldte.

Egyébként összesen 54 db képet kaptunk 17 különböző fotóstól. Mind a 17 embernek nagyon köszönjük.
A fotók megtalálhatók a show notes-ban, 1024-es hosszabbik oldalra kicsinyítve, mert sokan küldtek(szerencsére) teljes méretű fájlt. Az ördög a részletekben rejlik, szóval így a kisebb dolgokat is észre tudtuk venni, de ide nem szerettem volna mások teljes méretű fotóját feltölteni, gondolom ez érthető.
Ha tetszett az adás, kérlek értékelj minket iTunes-on!

Direkt link: Katt!

iTunes feed:http://itunes.apple.com/hu/podcast/tripodcast/id527051741

A podcast feedje:http://feeds.feedburner.com/tripodcast

Show Notes, avagy miről volt szó az adásban:
Rosie Hardy fotója
Véleményezett képek:

1.kép
2.kép
3.kép
4.kép
5.kép
6.kép
7.kép
8.kép
9.kép
10.kép
11.kép
12.kép
13.kép

14.kép
15.kép
16.kép
17.kép
18.kép
19.kép
20.kép
21.kép
22.kép
23.kép
24.kép
25.kép
26.kép

27.kép
28.kép
29.kép
30.kép
31.kép
32.kép
33.kép
34.kép
35.kép
36.kép
37.kép
38.kép
39.kép

Leave a comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .