Tripodcast 108. adás – Utazó portré fotós

2016-12-01 ,
empty image
empty image

tripodcastlogok

Direkt link: Katt!

iTunes feed: https://itunes.apple.com/hu/podcast/tripodcast/id527051741?mt=2

A podcast feedje:http://feeds.feedburner.com/tripodcast

Show Notes, avagy miről volt szó az adásban:
Arató Vivi weboldala
Vivi Instagramja
Bercsenyi Balázs tetoválóművész
Adorama Top Photographer Episode 1
B-Authentique
Emanuele Ferrari
Utazó Majom
Workaway

2 comments

  1. Érdekes beszélgetés volt. Én nem írnám le az 5D Mark IV-et se, mint lehetséges fejlesztési alternatívát – én legalábbis azt veszek hamarosan. Fotózásra mindenben szuper, a Sony szenzorok dinamikában alig jobbak. Sajnos nem olcsó, de az árak minden gyártónál emelkednek. A fényképezőgép eladások csökkennek, a jen erős. Emiatt a gyártóknak kompenzálniuk kell, árat emelnek. Januártól a Sigma is egyébként.

    1. Én sem írom le teljesen. Igazából még mindig az a leguniverzálisabb gép a piacon. A felbontása, a dinamikája és a sebessége is megfelelő, nem beszélve arról, hogy nem kell új dolgokat vásárolni hozzá, mert a már meglévő obik és vakuk jól működnek vele.
      Ha csak divatfotóznék akkor nem hiszem hogy a mkIV-et venném. Akkor egy A7RII is jó lehetne, viszont az esküvők miatt jobb választás az 5DmkIV. Én még egy ideig nem hiszem, hogy váltok, de hacsak nem hoz ki a sony valami brutál fejlesztést akkor valószínű, hogy nekem is az 5DmkIV lesz a következő lépés előbb-utóbb.

Leave a comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .