Szabados Blanka és Moldvai Tünde medencés fotózás

2011-09-08 ,

Szabados Blankát és Moldvai Tündit fotóztam múlt héten. Két alkalom, két helyszín,két modell, kettő-kettő fajta smink,és kicsit több fürdőruha,ezek voltak az arányaink,szóval remélhetőleg egész változatos képeket sikerült összehozni. A sminket Diviki Eszter készítette. A fotózások nagyon jó hangulatban teltek, nem véletlen,nagyon szeretek Tündivel és Blankával dolgozni, remélem most is meghozta gyümölcsét a munka, szerintem elég jó képek lettek,de ezt majd döntsétek el inkább ti:)
A fotókat Canon eos 1DmarkIV-el készítettem, és Canon 16-35 f2.8 L II, Canon 50mm f1.4 USM,Canon 85mm 1.8 USM és Canon 70-200 f2.8 L IS II objektíveket használtam, és most kivételesen nem a fix85-öst használtam a legtöbbet,mert a legtöbb kép a 16-35-el készült.
Gondolkoztam hogy a felszerelésről írok bővebben is,de nem akarom sokáig húzni a posztot,mert itt a képeken van a lényeg, bár sokan írtátok hogy érdekelnének titeket ilyen írások, szóval valószínűnek tartom,hogy a jövőben szánok egy külön blogposztot a témának, úgyis akartam már írni egyet arról,hogy milyen gépet vásároljunk, mert amikor 1 hét alatt 5 különböző embertől jön ilyen jellegű kérdés,akkor már célszerűbbnek tartom megírni egy blogposzt formájában és csak belinkelni,ha újabb ilyesmi üzenetek érkeznének. Persze nem valószínű,hogy sokan pont 1DmarkIV-et szeretnének vásárolni, és ehhez az én véleményemre van szükségük,de most hogy lehetőségem volt kicsit jobban megismerni ezt a gépet, egy “ez tetszik benne,ez nem tetszik benne” írás lehet hogy még befér…
De térjünk vissza az aktuális fotózáshoz!Fények tekintetében három stúdióvaku volt segítségemre, de kb a képek 90%-ban csak egy darab vakut használtam, egy kb 110cm-es softbox-al felszerelve. Emellett néhány kép esetében még plusz egy 5in1 derítőlapot is bevetettem.

A két kedvencemet vettem előre,nekem ezek tetszenek a legjobban,a ti kedvenceiteket pedig szívesen veszem,ha megírjátok kommentben:)
A képek szokás szerint kattra szép nagyok lesznek,megéri kattintani a plusz részletekért;-)


Lénárt Gábor

6 comments

    1. Hát egyszer ha esetleg elkeverednék pestre(amit nagyon szeretnék),akkor lehet rá esély,de még 1 évig biztos nem,amíg elvégzem az OKJ-s fotós sulit,hogy végre papírom is legyen róla,hogy fotós vagyok:) Addig még nem mozdulhatok Hódmezővásárhelyről…:S

  1. jaj. nagyon szépek 🙂
    a fekete-fehér, amelyiken csak egyikőjük van, a kedvencem, és az azelőtti.
    hát meg az, amelyiken mindhárman vigyorogtok. ránézek az arcodra, és mosolygom. 😀

Leave a comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .