Szabados Blanka

2011-02-18 ,

Megint Blankát fotóztam(és még fogom is sokszor), és megint Canon EOS 5D Mark II-vel készültek a képek. Szintén szokásos módon, 90%-ban a kedvenc obimat, a Canon 85mm f1.8 USM-et használtam.

A werkfotókat Moldvai Tünde követte el, a Canon EOS 30D-mel, és egy Canon 10-22mm f3,5-4,5 USM-el.

És akkor jöjjenek a képek(kattra mindegyiket nagyobban láthatjátok):

Ezeket csak úgy bónuszba:

Kikísérleteztem egy szerintem elég jó világítást is, amit most “komolyabb” célokra nem használtam, de nagyon jól fög még jönni máskor, és nekem nagyon tetszik ez a lighting setup, ezért gondoltam megosztom.

Szóval szükségünk lesz 5db vakura, és a Lighting setup így néz ki:

A háttérfény és a hajfény opcionálisan kikapcsolható(szóval ha nincs elég vakunk, meg lehet oldani nélkülük is). Szóval a háttérfény csak azért kellett, hogy kellően világos legyen a háttér. Ha sötétebb hátteret akarunk, természetesen kikapcsolhatjuk a háttérfényt, így egy vakut megspórolva. A hajfényt felülről szintén kikapcsolhatjuk ha akarjuk, mert csak nagyon kicsi pluszt ad a képhez. A hajat egyébként is szépen megvilágítja a két hátsó vaku, így nincs feltétlenül szükségünk felülről is egy hajfényre.

Itt a tesztkép hozzá:

Werkfotók:

Lénárt Gábor

2 comments

Leave a comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .