Spontán beszélgetős lövöldözés

2011-06-22 ,

Bozsér Katával elmentünk a városba beszélgetni egyet,mert már régen beszéltünk személyesen,tavaly nyáron sokat csináltuk ezt,és mivel újra nyár van,muszáj volt már kezdenünk magunkkal valamit:) A végén természetesen lőttünk egymásról pár képet csak a poén kedvéért.
Közben rátaláltam egy nagyon jó Photoshop plug-in-ra, amivel nagyon jó flare-eket(magyarul becsillanás,vagy tudom is én hogy kell fordítani, maradjunk a flare-nél) lehet készízteni a fotókra. Alapból is van lehetőségünk készíteni a Photoshopban(Filter/render/lens flare), azonban az nagyon gagyi,,kevés beállítással rendelkezik, stb, egyszóval ordít róla hogy béna, nem is éri meg használni.
Viszont ez a kis plug-in, amely egészen pontosan a “Red Giant – Knoll Light Factory 3.2 for Adobe Photoshop” névre hallgat, nagyon szép flare-eket tud nekünk varázsolni,nagyon sok lehetőséggel és beállítással. Mac-re innen, PC-re pedig innen letölthetitek.

Update: A linkekről már törölték a cuccokat, de keressetek rá neten, kicsit talpraesettebbek számára könnyen fellelhető!;)

Néhány perc alatt könnyedén lehet ilyesmiket és ehhez hasonlókat összehozni, szerintem nagyon király cucc:)
(Természetesen mint mindig, a képek kattra nagyobbak!)

Ezeken már nem használtam a plug-int:)

Ezt pedig Kata lőtte, átküldte és én utómunkáztam, gondoltam kirakom ha már megcsinálta:)

Kata csodálatos biciklije(az enyém még durvább…:D),az utómunkát itt is én követtem el:

Lénárt Gábor

8 comments

  1. Hehe!
    Végre egy értelmes kép rólad. 😛
    A lány csinos, a pluginért pedig +pont! 🙂

    1. Keressetek rá gugliban, amúgy is ez egy fizetős program,szóval elvileg nem is szabadna így linkelgetni, plusz amit linkeltem annak idején, az nem is jó már CS6-hoz, van újabb verzió, meg lehet találni neten könnyen! 😉

Leave a comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .