Hajnali sétálgatás köd nélkül:)

2011-12-08 ,
empty image
empty image

Rózsa Anitával szerettem volna egy hajnali, ködös, őszi hangulatú fotózást. Mindig is tetszettek az olyan hangulatú képek, és nagyon szeretem a ködös képeket, például ebben a témában Rivera képei nagyon tetszenek, vagy például Olajos Tamásnak is vannak jól sikerült ködös képei. Szóval,hogy a köd ne tűnjön el mire felébredünk, ennek érdekében hajnalban fel is keltünk, én 5-kor keltem,Anita pedig még legalább 1 órával hamarabb,szóval még sötétben és nagyon hidegben találkoztunk hajnalban. El is mentünk Diviki Eszterhez sminkelni egy kicsit, egy előre megbeszélt időpontra,ami reggel 6 óra volt. Közben kisütött a nap és arra kellett rádöbbennünk,hogy nem lett köd reggelre,mint ahogy azt minden időjárás app vagy widget vagy internetes oldal jósolta…
Na mindegy, így jártunk, de úgy gondoltuk, hogy ha már felkeltünk, próbljuk értékesen eltölteni az időt, ami szerintem abszolút jól sikerült. Eredetileg is egy sétálgatós, beszélgetős, néha fényképezgetős délelőttöt szerettünk volna, és meg is beszéltük, hogy elvárások nélkül indulunk neki a dolognak, hogy egyikünk se csalódjon a végeredményben. Ennek megfelelően nem is vártunk világmegváltó képeket, én is csak éppen akkor fotóztam, amikor jól esett, és végül többet is sétálgattunk meg beszélgettünk, mint amennyit fotóztunk, amit én abszolút nem bánok, sőt!
Tehát a képeket ennek tudatában nézzétek, semmi komoly, amolyan “emlékképek”, egy laza kattogtatás eredményei, csak gondoltam publikálom,szóval itt is vannak:


Lénárt Gábor

Leave a comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .