Rácz Berta Sári

2013-11-24 ,

Rácz Berta Sárit még hónapokkal ezelőtt fotóztam mártélyon, és mivel ez saját örömünkre történt, így csak most tudom publikálni a maximalizmus és az időhiány miatt 🙂 Bár már facebook-on néhányat kiraktam ezek közül. Sárit már nem először fotózom, mindig jó vele együtt alkotni, jó az ízlése, bízik bennem, ezért vele meg lehet olyan képeket is csinálni, amiket mással nem biztos, hogy meg lehetne, mert nem ismerem annyira, vagy nem bízik bennem eléggé, nem érti mit akarok, nem egyezik az ízlésünk, nem tetszik magának, stb-stb. Na, Sárival ez szerencsére nincs így, és pont ez a szabadság kell egy jó saját projekthez/örömfotózáshoz. Szerintem ez meg is látszik a képeken. Igyekeztünk kicsit natúrra, egyszerűre, de mégis hangulatosra kihozni a fotókat, szerintem sikerült.
Mint mindig, érdemes kattintani a képekre, úgy nagyobban is megnézhetitek őket:)

IMG_8115_sztyui

IMG_8417_sztyui

IMG_8358_sztyui

IMG_8336_sztyui

IMG_8164_sztyui

IMG_8181_sztyui

3 comments

  1. Gratulálok, fotókhoz (kicsit is elfogult is vagyok, a modellel kapcsolatban… ), Szeretem Gábor képeit mert számomra a megragadott pillanatok, megmaradnak! További sok sikert !

  2. Kedves Gábor!
    Örömmel tölt el, mint nagyit, hogy Bertácskámat (aki Sára is)ilyen ízléses művészfotókon látom viszont és nem holmi “gagyin”, tudom miről beszélek, szeretek fotózni én is! Nekem a kedvencem a mólós első fotó, a hely is kedvencem,….köszönöm!
    Gratulálok és sok sikert kívánok !

Leave a comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .