Ezen dolgoztunk az utóbbi időben

2015-01-18 ,

Ezen a projekten dolgoztunk az utóbbi időben eléggé sok időt. Körülbelül 1 évbe telt mire rendesen összeállt az egész, de végre elindultunk. Természetesen ha csak és kizárólag ezzel foglalkoztunk volna, akkor hamarabb meglett volna, de a tavalyi évben nagyon sok munkánk volt, emiatt csak szabadidőnkben tudtuk a weboldalt építgetni.
A Neeed az a név, amely alatt mostantól közösen jelenünk meg, és az a web, amelyet bátran linkelünk minden ügyfélnek. Egy videós, egy hangtechnikus, egy grafikus, egy webprogramozó, és egy fotós együttműködése. Egy olyan dolog, amelyből Magyarországon nagyon kevés van, vagy talán pont ilyen nincs is.
Az egész erőssége, hogy ha hozzánk fordul egy vállalkozás, akkor akár nullából fel tudjuk építeni az arculatát, weboldalt tudunk neki készíteni, logókat, névjegykártyákat, kiadványokat, katalógusokat tervezni, reklámfilmeket vagy image videókat készíteni, akár teljesen egyedi zenével. Továbbá termékfotókkal, vagy akár reklámfotókkal is tudunk szolgálni.

A weboldalról azt kell tudni, hogy nem egy béna átlagos template-ből készült, hanem teljesen egyedi designnal, nullából programozva, saját cms rendszerre épült.

De mostmár elég a szövegből, kattintsatok a képre, és nézzétek meg a weboldalt!

IMG_7158 copy

 

1 comment

Leave a comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .