MasterCard Mobile

2013-05-27 ,
empty image
empty image

Sokak számára ezek már teljesen megszokott dolgok, de én még mindig meg tudok lepődni, hogy milyen csodálatos korban élünk. Kétségtelenül a mobilok évtizedét éljük. Elképesztő, hogy milyen lehetőségek rejlenek a telefonokban. A mobillal való fizetés még nagyon gyerekcipőben jár, de simán el tudom képzelni, hogy 5 év múlva már a boltok felében lehet majd fizetni telefonnal is. Az egyik ilyen módszer a MasterCard Mobile szolgáltatása, ami gyakorlatilag egy telefonos app. Nem kell mást tennünk, csak letölteni a megfelelő store-ból az appot, beregisztrálni hozzá a bankkártyánkat, amit az elején csupán néhány lépésben meg tudunk tenni, és kész! Innentől szabadon fizethetünk be csekket vagy akár tölhetjük fel az egyenlegünket, a mobiltelefonunkról, kényelmesen, gyorsan.

Canon-EF-50mm-f1.4

Ami pedig még jobb, hogy a különböző alternatív fizetési módok népszerűsítése érdekében, néhány cég még akciókkal is kedveskedik a vásárlóinak. Az ok, amiért én elkezdtem a MasterCard Mobile használatát, az a jelenlegi akció a 220volt-nál. 50ezer ft feletti vásárlásnál 5ezer ft-ot, 100ezer ft feletti vásárlás esetében pedig 10ezer ft kedvezményt kapunk. Úgyis terveztem a vásárlást, meg is rendeltem a Canon 50mm f1.4 USM objektívet, most 10ezer ft-al olcsóbban. A webes rendelésnél egyszerűen bejelöltem a MasterCard Mobile-al való fizetést, majd visszaigazoltam a telefonon és kész is vagyok. Szerdán hozza a futár, már alig várom 🙂

Imádom 2013-at!

(A cikkért nem fizetett egyik cég sem természetesen, nem azért íródott, hanem azért, ha valaki esetleg nem tud az akcióról, akkor még időben értesüljön róla)

Leave a comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .