Joey L. új filmje készülőben

2013-02-06 ,
empty image
empty image

Nem sok fotós van, aki ne ismerné Joey L. nevét, de általánosságban is elmondhatjuk, hogy nagyon kevés ember lehet, aki még nem találkozott munkájával, maximum nem tudta, hogy azt Joey L. készítette. Például a Twilight film poszterét ő fotózta(18 évesen), szóval ez alapján már mindenki tudja, hogy látta már Joey L. legalább 1db fotóját. Ha fotós vagy és még nem hallottad ezt a nevet, akkor azonnal pótold, nézz szét a weblapján és szomorkodj, hogy ő 23 évesen hol tart, és te hol tartasz most:)

Lényeg, hogy Joey szeret különböző bennszülött törzsekről fotósorozatokat készíteni, ezek az ő saját projektjei, amiknek a költségeit(utazás,asszisztens, stb.) a reklámfotózásaiból finanszíroz. Nézzétek meg ezt a két elképesztően jó és inspiráló videót, amiket Joey-ék korábban készítettek, és megértitek miről van szó:

Ehhez hasonlóan most szeretne egy még nagyobb volumenű, nem dokumentarista, hanem inkább cinematic jellegű filmet csinálni az egyik törzsről, ahol korábban már fotózott. Nagyon nagy nevű emberekkel állt össze, akik szintén nagy cégek reklámjait,filmjeit vágják, effektelik, stb. Ezeknek az embereknek az ára nagyon magas lenne, de mivel ők is eléggé elhivatottak és izgatottak a projekttel kapcsolatban, így a normál áruknál olcsóbban is belementek a buliba. Azonban még így is össze kell gyűjteni egy bizonyos összeget, ami Joey-nak saját zsebből nem megy. Ehhez kéri a segítségét minél több embernek kickstarter-en. Most nem fogom elkezdeni magyarázni, hogy mi az a kickstarter, lényeg, hogy 150ezer dollárnak kellene összegyűlnie. A poszt írásának pillanatában több mint 32ezer dollárnál tartanak, és még van hátra több mint egy hónap. Aki pénzt ad, az különböző ajándékokat is kap. 10dollárért már ingyen megkapjuk HD felbontásban a filmet, ami szerintem nagy érték, mert az ilyesmi filmeket elég nehézkes megtalálni az internet alternatív forrásaiból is. 20dollárért már kérdezhetünk Joey-tól bármit, ami őszintén szólva elég jól hangzik. Csak fontoljuk meg jól azt az egy kérdésünket…:) Viszont nem tudom, hogy ebben benne van-e a film is, mint a többi csomagban. Ami még megéri szerintem(és még talán megfizethető), az a 40dolláros támogatás, ami után megkapjuk Joey dedikált könyvét is és mellette még a filmet is természetesen. Ez azért jó deal, mert 18euró a könyv itunes-ban, ami most 5300ft-nak felel meg, a 40dollár pedig 8500ft-nak. Tehát plusz 3 ezer forintért megkapjuk nyomtatva, dedikálva a könyvet, a filmhez is hozzájutunk és még segítettünk is nekik.  A határ innentől a csillagos ég, 300dollárért portfolió kritikát kapunk skype-on, 7500dollárért pedig még le is fotózna minket. Na az elég fasza lenne, viszont gondolom az útiköltség nincs benne… 😀

A készülő filmhez való felhívást itt láthatjátok:

A projekt kickstarter oldalát itt találjátok, a jutalmakat pedig itt:

5f8a3f65aaba77c9c307229032a22cae_large

1 comment

Leave a comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .