iPhone6 Budapest

2015-01-17 ,

Tudom, hogy kicsit késve, de gondoltam kirakom ide is, hogy legyen nyoma a blogon is ennek a tavalyi közös projektünknek, amelyet önerőből hoztunk össze, saját projektként. Ez pedig az iPhone6 Budapest. A projekt célja az volt, hogy készítsünk az iPhone6 kamerájával egy olyan videót, ami nem egy iPhone reklám, nincs tele klisékkel, van valami hangulata, közvetít valamit, ugyanakkor élvezhető marad az internetező társadalom számára. Legyen elég figyelemfelkeltő ahhoz, hogy megosszák, és elég rövid ahhoz, hogy végig is nézzék. Mindezt 2-3 hét leforgása alatt hoztuk össze, mert az volt a cél, hogy a magyar iPhone6 megjelenés előtt kimenjen a videó. Ráadásul úgy döntöttünk, hogy nem csak egy egyszerű videót készítünk, hanem microsite-ot és werkfotókat is hozzá. A videó alatt ráadásul teljesen egyedi, direkt a videóhoz készített zene szól. Remélem érzitek, hogy ez nem kis meló, főleg ennyi idő alatt, az ötletelésről és a forgatásról nem is beszélve.

Nem szeretném lelőni a külön létrehozott weboldal létjogosultságát, ezért nem rakom ki a teljes tartalmát ide, inkább kattintsatok ide és nézzétek meg.

A videót azért beágyazom:

A werkfotókat a weboldalon szándékosan fekete-fehérben dolgoztuk ki, viszont hogy megérje ezt a posztot megnézni a másik weboldal mellett, extraként berakok ide néhány képet azok közül színesben, és néhány olyan képet is, amik nincsenek a weboldalon:

DSCF8952

DSCF8970

DSCF8972

DSCF8959

IMG_6970

IMG_6913

IMG_7080

IMG_7082

IMG_7103

IMG_7111

IMG_7125

Leave a comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .