Ingyenes névjegykártyák a Facebook-tól és a MOO-tól

2013-04-04 ,
empty image
empty image

Csík Norbert blogján találtam erre a bejegyzésre, ő pedig itt talált rá a “módszerre”.
A lényeg annyi, hogy minden facebook-al rendelkező ember kaphat ingyenesen 50db névjegykártyát a moo.com-tól. Ők egy elég nagy és igényes, nyomtatott termékekkel, főként névjegykártyákkal foglalkozó cég. Kis regisztráció és álligatás után elkészíthetjük a saját névjegykártyánkat. Itt a facebook-os rendszerben kicsit meg van kötve a kezünk, de még így is egész sok dolgot változtathatunk és személyre szabhatunk. Egy ideig a szállítás is ingyenes volt, mostmár nem az, csak maguk a névjegykártyák. Én meg is rendeltem a saját 50db kártyámat március 22-én. A bankszámlámról le is vonta a postaköltséget, ami 1100ft-ra jött ki, szóval 1100ft-ba került az 50db névjegykártyám.
Április 22-re igérték, de ma, április 4-én már meg is jött a csomag, igényes tartóban, nagyon szépen. Ráadásul kaptam egy kupont is, amivel a következő vásárlásomból 15% kedvezményt kapok, bár most amúgy is minden nyomtatott termék 25%-al le van akciózva a moo-nál.
Nekem a webisztánon leírt módszer nem működött, legalábbis nem találtam, hogy hová kéne kattintanom a facebook-on, ezért beírtam a videóban található linket, így már működött, kattintsatok ide, és készítsétek el a sajátotokat:
uk.moo.com/products/facebook-cards
Egyébként egy pakkon belül több design-t is rendelhetünk, szóval több fajta képet is választhatunk borítónak akár. Ugyanez igaz a normál névjegykártya rendelésekre is, több szín vagy kép opciót is rendelhetünk az 50-es, 100-as, vagy még nagyobb pakkunkba.

Annyit mondhatok, hogyha ez elfogy, akkor tuti készítek egy saját desing-t, és rendelek egy pakkot a moo-tól, szóval ez a marketing bejött!
Az enyém így néz ki(látom Csík Norbi más fajta tartóban kapta):

IMG_2040

IMG_2051

IMG_2053

IMG_2061

IMG_2066

1 comment

Leave a comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .