Goldenblog 2013!

2013-08-01 ,
empty image
empty image

Kedves olvasóim! Ha szeretitek a fotóimat nézegetni, esetleg inspirálónak tartjátok őket, vagy csak néhanapján olvassátok a blogom, esetleg hallgatjátok a Tripodcast-et, és arra érdemesnek találjátok a weboldalam, kérlek háláljátok meg a sok-sok beleölt munkát, időt, energiát, és szavazzatok rám a Goldenblogon. A PopArt kategóriában kell keresgélni, Sztyui Photo néven. Abc sorrendben vannak a weboldalak, elég könnyű megtalálni:)

Screen Shot 2013-08-01 at 9.59.51 AMTavaly sikerült bekerülni az első 10-be mind szakmai, mind közönségszavazok alapján, azonban csak a 9. hely sikerült. Idén ezt mindenképpen szeretném felülmúlni, de ehhez a ti segítségetekre van szükségem. Tavaly sokkal könnyebb dolgunk volt, mert a Fotóblog kategória egy különálló kategória volt, ahol majdhogynem csak fotósok voltak. Most azonban a PopArt kategóriába mindent egybeolvasztottak, vannak itt Youtube csatornák, Tumblr oldalak, Facebook oldalak, és minden, ami adott esetben sokkal népszerűbb lehet az én oldalamnál. Ennek ellenére kérlek, ha kedvelitek a munkásságom, akkor  szavazzatok!:)

Köszönöm mindenkinek előre is!

2 comments

Leave a comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .