Goldenblog 2012 végeredmény

2012-09-07 ,
empty image
empty image

Kint a 2012-es Goldenblog verseny végeredménye! Köszönöm szépen a sok-sok szavazatot minden kedves olvasómnak és támogatómnak! Azt írtam a Goldenblog szavazást reklámozó posztomban,hogy tavaly 19. lettem, idén az a cél,hogy ezt felülmúljam. Ez pedig sikerült, ugyanis 9. helyezett lettem.Rögtön Völgyi Attila és MLZ photo után…:) Igazából Völgyi Attila megérdemelte volna,hogy nyerjen, viszont azért tudjuk miről szólnak a közönségszavazások…:) Majd meglátjuk,hogy a szakmai zsűrit kit választ a legjobbnak, kíváncsi leszek. A verseny egyébként eléggé szoros volt, idén sokkal szorosabb,mint tavaly. Volt pár nap,amikor második helyen is voltam, utána pár hétig még az 5. helyen is álltam, utána pedig egészen az utolsó napig 7. helyezett voltam,majd végül visszacsúsztam a 9. helyre, így bízok benne,hogy jövőre sikerült ezt a helyezést is felülmúlni, mert még több poszt és még több kép lesz a blogon, és mi másért szavaznának még többen rám,ha nem ezért. Szóval továbbra is tolni fogom a kontentot, még a jelenleginél sűrűbben is megpróbálom majd.
Sokan kritizáltak másokat,hogy túl sokat reklámozzák a saját blogjukat, sőt nekem is mondták páran, igazából én kb 5x raktam ki facebookra, és twitterre is kb ennyiszer, meg talán 2x megemlítettem a tripodcast-ben is, szóval én szerintem nem vittem túlzásba, voltak ennél sokkal durvább önreklámozó oldalak is, de mindegy, szerintem ez még így egészséges önreklám volt a részemről, aki emiatt nyomta rám az unsubscribe gombot, azt innen üdvözlöm(ja nem):D

Szóval mindent összevetve köszönöm nektek, örülök,hogy bekerültem az első 10-be! Azért még arra kíváncsi lennék, hogy pontosan hány ember támogatását kaptam meg:)

2 comments

Leave a comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .