Évi és Dani esküvője

2013-08-19 ,

Bár kifogtuk talán az év legmelegebb napját, így is elég jól sikerült az esküvő, és ahogy láttam, elég sok fotós ismerősöm fotózott esküvőt azon a napon, szóval nem csak nekünk volt melegünk:) Ennek ellenére Évi és Dani hősiesen állták a forróságot, és élvezték életük egyik legfontosabb napját. Én pedig megörökítettem boldogságukat.
Itt egy kis válogatás a képekből 😉

IMG_4745_Lenart_Gabor-eskuvo-foto-szeged

IMG_4719_Lenart_Gabor-eskuvo-foto-szeged

IMG_4764_Lenart_Gabor-eskuvo-foto-szeged

IMG_4759_Lenart_Gabor-eskuvo-foto-szeged

IMG_4775_Lenart_Gabor-eskuvo-foto-szeged

IMG_4795_Lenart_Gabor-eskuvo-foto-szeged

IMG_6105_Lenart_Gabor-eskuvo-foto-szeged

IMG_4908_Lenart_Gabor-eskuvo-foto-szeged

IMG_5005_Lenart_Gabor-eskuvo-foto-szeged

IMG_4936_Lenart_Gabor-eskuvo-foto-szeged

IMG_5020_Lenart_Gabor-eskuvo-foto-szeged

IMG_5060_Lenart_Gabor-eskuvo-foto-szeged

IMG_5097_Lenart_Gabor-eskuvo-foto-szeged

IMG_5147_Lenart_Gabor-eskuvo-foto-szeged

IMG_5437_Lenart_Gabor-eskuvo-foto-szeged

IMG_5287_Lenart_Gabor-eskuvo-foto-szeged

IMG_5490_Lenart_Gabor-eskuvo-foto-szeged

IMG_5660_Lenart_Gabor-eskuvo-foto-szeged

IMG_5728_Lenart_Gabor-eskuvo-foto-szeged

IMG_5792_Lenart_Gabor-eskuvo-foto-szeged

IMG_5744_Lenart_Gabor-eskuvo-foto-szeged

IMG_6345_Lenart_Gabor-eskuvo-foto-szeged

IMG_6387_Lenart_Gabor-eskuvo-foto-szeged

IMG_6028_Lenart_Gabor-eskuvo-foto-szeged

IMG_6074_Lenart_Gabor-eskuvo-foto-szeged

IMG_6160_Lenart_Gabor-eskuvo-foto-szeged

IMG_6295_Lenart_Gabor-eskuvo-foto-szeged

IMG_6206_Lenart_Gabor-eskuvo-foto-szeged

IMG_6431_Lenart_Gabor-eskuvo-foto-szeged

IMG_6501_Lenart_Gabor-eskuvo-foto-szeged

IMG_6123_Lenart_Gabor-eskuvo-foto-szeged

 

 

20 comments

  1. Igazából ez teljesen más stílus. Esküvő az csak egy téma, pont mint mondjuk a “modellfotó”. Viszont a különböző fotósok különböző módon fotózzák az esküvőket, gondolom ez egyértelmű. Ez az összehasonlítás olyan, mintha Aaron Nace-t hasonlítanád Mic Mojo-hoz, csak mert mindkettő modelleket fotózik…
   Nézzetek szét itt:
   http://dylandsara.com
   http://tylerbranchphoto.com
   http://jonaspeterson.com
   Még jó, hogy nem nektek kell, hogy tetszenek a képek 😉

 1. Az első linket megnéztem, ott hasonló, bár jobb a színvilág, de a képek kisugárzása is sokkal pozitívabb. Tudod, ha megnézel 1 esküvőt. azt várod, hogy visszakapd azt a hangulatot, visszaadd a napot a képeken keresztül. A tieid elnézve csak elmegy a kedvem az egész esküvőtől, nyomasztó, mintha tényleg egy temetésen lennék. Össze sem hasonlítható az első linken lévő képekkel.
  Egyébként jó, hogy téged senki véleménye sem érdekel soha, csak mész a fejed után. Ja itt mindenki hülye, csak te vagy a helikopter?!

 2. Minek hagysz kommentelési lehetőséget/hozod nyilvánosságra a képeid, ha nem fogadod a kritikát?

 3. Megnéztem a másik két képet: bocsi, de közük sincs a tieidhez. Talán mindegyik VSCO-val készült, de náluk az analóg stílus mellett van hangulat, érzelem a képekben, öröm rájuk nézni. Ez a tieidről nem mondható el.

  1. Értem, hogy mire gondolsz, de azért náluk is van jópár kép, amire ugyanígy rá lehet fogni egy temetős hangulatot, ha nagyon akarja az ember…
   Csináltam egy gyors válogatást a fent említett 3 fotós képei közül…Erre is azt mondod, hogy öröm rájuk nézni?
   http://cl.ly/image/2t3j0L3Z091m

 4. 1-2-n kívül jóformán mindnek. Nyomasztóak a képek, az arckifejezés mellé jön ez az analóg stílusú, zöldes színvilág, visszavett színekkel. A kintiek jók, ott ellazult a pár, s még a színekkel sem sikerült megölni a hangulatot.

 5. Egyébként az, hogy belinkelsz 1-2 hasonló stílusú weboldalt külföldről mit bizonyít? Nagyon-nagy divat lett mostanság, csak az a bibi, hogy nem minden képhez illik. Talán a tied a legjobb példa, hol nyomasztó, elnyomott képek születnek egy esküvőről, mihez totál nem illik. Ha megnézed a top fotósokat egyébként, nem VSCO-val szórakoznak.

 6. Én nem trollkodni jöttem, de hiányolom a csokordobást! 🙂
  Mellesleg az, hogy analóg hangulata van a fotóknak, nem feltétlenül kell együtt járnia a “temetőhangulattal”. Persze lehet szabadkozni, hogy a pár így, a pár úgy, de az igazság az, hogy a legutóbbi általam fotózott esküvőn “alapjáraton” úgy nézett ki a pár, mint akik egy hete nem aludtak… Küzdöttem is velük, hogy próbáljanak meg lazítani. A rokonság meg majdnem visszahúzta őket a hangulatba.
  Sok mindenre rájöttem az esküvőzés kapcsán, pedig nem csináltam sokat. Az viszont biztos, hogy rajtad, rajtunk vagyis a fotóso(ko)n múlik a legtöbb. Kétszer is meggondolom, hogy elvállaljak-e legközelebb…

  1. @Végh Sándor: Természetesen van csokordobásról kép, és az esküvő összes többi fontos pillanatáról is, ez csak egy szűk válogatás:) De ne várd el, hogy minden képet kirakjak, mert akkor meg az lenne a baja az embereknek….

 7. Jó érzéssel, mosollyal az arcomon néztem végig a képeket, majd jött két enyhén idióta, aki szerint ezek a képek temetés hangulatot árasztanak, mert a fotós nem húzta hülyebiztosra – és ezzel végtelenül unalmasra – a szaturációt.

  Azt hiszem, még pár pixelhuszár hiányzik ide, akik szerint a vízipisztoly vízsugarának folyamatosnak kéne lennie.

 8. utolsó hozzászólóval egyetértek, a többivel meg nagyon nem.
  mit vártok egy olyan komoly dologtól ami az életben az egyik legfontosabb, gatyaletolós, habzószájú haverokat, vagy hogy minden vendégnek füligérjen a szája, mert már megittak 2 üveg pezsgöt? ez egy esküvö, annak a meghatottságával, és komolyságával…ez nem szalagavató, vagy Sziget fesztivál…lehet a nagyokos hozzászólók otthon ülnek a sötét szobájukban, párkapcsolatról meg maximum a TV-böl hallottak…
  sziasztok!

Leave a comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .