Elindult a Tripodcast!

2012-05-12 ,
empty image
empty image

Elindítottuk a Tripodcast nevű Podcast adásunkat, amely fotós témában fog érdekes tartalmakat nyújtani minden héten. Kezdjük azzal mi is az a podcast, ha valaki nem tudná. A podcast egy internetes “rádió”, amelyben kettő vagy több ember beszélget adott témákról, ezt pedig felvételről bárki bármikor meghallgathatja, és feliratkozhat rá, hogy mindig azonnal értesüljön az új részekről.
Esetünkben a két beszélgető fotós Fejes Viktor és jómagam leszünk, azonban a jövőben, tervezünk behívni vendégnek fotósokat, harmadik beszélgetőpartnernek.
Természetesen van facebook oldalunk is, amit lájkolni kötelező!:) Facebook-ról,twitterről, és blogomról is értesülhettek majd, ha új adás jelenik meg, és természetesen hamarosan iTunes-on is feliratkozhattok a Tripodcast adásaira.
Az első adásunkban elkövettünk néhány kisebb hibát, ezekkel tisztában vagyunk, de a hibák arra valók, hogy tanuljunk belőlük. A következő adások egyre jobbak lesznek, ezt megígérhetjük, de ettől függetlenül hallgassátok végig az első adást, amelyet innen érhettek el(direkt link, mp3)
http://www.tripodcast.hu/episodes/s01/01.mp3
Itunes link:http://itunes.apple.com/hu/podcast/tripodcast/id527051741
A podcast feedje:http://feeds.feedburner.com/tripodcast

Show notes,avagy miről volt szó az adásban:

Facebook oldalunk
Beauty dish
Fotóhajó1
Fotóhajó2
Ingyenes strobist workshop
Fehér áteresztő ernyő
Ezüst visszaverő ernyő
Derítőlap
Vakuállvány
Joe McNally sivatagban
Aaron Nace a kioldókról
Yongnuo YN-560 II
Canon 600EX
DIY Színfóliák

1 comment

  1. Sziasztok, az a kérdésem lenne, hogy beltéri események fotózásakor milyen diffuzórt használjak? Lambency clear vagy cloud tipust? A rendszervakukra szerelhető szoftboxokhoz képest szerintem jobb a Lambency vagy ha van erre sokkal jobb megoldás akkor légyszíves írjatok. Köszi szépen!

Leave a comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .