Eladó a Canon EOS 30D-m!

2012-12-16 ,
empty image
empty image

Eladóvá vált a szeretett Canon EOS 30D-m! Gyönyörű állapotban van, utángyártott markolattal, két gyári akksival, és ajándék 4GB Sandisk CF kártyával. Bőven elég a 4GB, én mindig ennyivel használtam, és sosem kellett több, bár ha valakinek többre van igénye, akkor majd vesz még hozzá:)
Töltőt, és nyakpántot is adok hozzá természetesen, annak ellenére, hogy azok nincsenek a képeken.
Nagyon vigyáztam rá, és nem használtam brutális körülmények között, szóval nem fotóztam vele motocross vagy rally versenyeket, vagy hasonlókat. Legfőképpen csak nyugis környezetben való portrézásra használtam.
Eddigi képeim több mint 60%-a ezzel a géppel készült, szóval ha megnézitek a fotóim, láthatjátok, hogy elég jó dolgokat lehet ebből a gépből kihozni, szóval aki bele szeretne merülni a fotózásba, de nincs nagyon eleresztve anyagilag, annak tökéletes gép lehet, vagy esetleg profibb fotósok számára is jó kis másodgép lehet. Szívem szerint én is meghagynám másodgépnek, mert nagyon jó kis masina, és nagyon a szívemhez nőtt, viszont jelenleg anyagilag nem engedhetem meg magamnak.
Lőttem nektek jó minőségű képeket is róla stúdióban, viszonylag nagy felbontásban tettem fel őket, hogy meg tudjátok nézni jól, ha esetleg tényleg érdekel titeket a gép:)
Ára: 70ezer magyar forint.
Érdeklődni privátban facebook-omon vagy emailben.

Update: A gép elkelt!

_ZAM9805

_ZAM9796

_ZAM9799

_ZAM9808

_ZAM9810

_ZAM9813

_ZAM9820

_ZAM9824

_ZAM9829

 

2 comments

Leave a comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .