Egyénre szabott oktatás

A workshop ma már egy bevett formája a tanulásnak, azonban sokan vannak, akik nem szeretnek csoportban tanulni, vagy épp speciális kérdéseik, kételyeik vannak, esetleg olyantól szeretnének tanulni, aki nagyon ritkán vagy épp soha nem tart workshopot. Az egyéni oktatás erre nyújt megoldást, ugyanis ilyenkor a tanulni vágyó fotós teljes figyelmet kap a választott oktatójától, és olyan kérdéseket tehet fel, ami bizalmasan köztük marad.

Az egyéni oktatások során sok mindenben tudunk neked segíteni, biztosan érik már benned néhány kérdés, de azért adunk néhány tippet…
Véleményt kérhetsz a portfoliódról, vagy egy aktuális fotósorozatodról, esetleg tanácsot kérhetsz szinte bármilyen fotós, vagy akár üzleti témában.
Megtanulhatsz profi módon retusálni, de akár a teljesen alapokat is szívesen elmondjuk neked.
Segítünk a te munkádhoz hatékony workflow-t létrehozni.
Mindezt a saját tempódban, a te egyéni igényeidre szabva valósítjuk meg.

Az oktatás óradíjas formában, video chaten keresztül történik.

Az oktatás ára: 8000 Ft/óra

Oktatót a Tripodcast három műsorvezetője közül választhatsz. Mindhárman másban vagyunk jók, ha valamelyikünkkel felveszed a kapcsolatot, és úgy érezzük, hogy a problémádban másik ember tud igazán segíteni, akkor hozzá irányítunk.
Időpontról érdeklődni, vagy az oktatással kapcsolatban bármilyen kérdést feltenni az adott ember email címén tudsz, melyeket az alábbiakban találsz.


Portré és divatfotós, profi módon űzi és oktatja a retusálást, legyen szó Lightroomról vagy Photoshopról. Online kampányok fotózásában is gyakran részt vesz, de mellette esküvő fotózással is foglalkozik. Kegyetlenül őszintén mond kritikát a fotókról.
Saját stílusod kialakításában, vagy akár modellügynökséggel való kapcsolatfelvételben is tud segíteni.

Street fotós, erős vizuális kultúrával, dokumentarista stílussal. Fotózás mellett mobil applikáció fejlesztéssel foglalkozik. Emellett fesztiválokon, és esküvőkön is rendszeresen fotózik.
Ha a kedvenc fotós helyszíned az utca, és a legnagyobb érték számodra az elkapott pillanat, akkor Benedek az, aki segíthet csiszolni a tudásod.

Portré és rendezvény fotós, rendkívüli üzleti skillekkel és érzelmi intelligenciával. Ha üzleti kommunikációban vagy egy nehéz email megválaszolásában kérsz segítséget, ő a te embered!
Ha a fotóalanyaid nem modellek, hanem átlag emberek, akkor instruálásban és általános kommunikációban sokat tud segíteni.