Bán Boróka

2013-09-02 ,

Bán Borókát fotóztam, vagy becenevén Borcsit:) A dolog érdekessége, hogy a buszmegállóban szólítottam le, miközben épp egy jegyesfotózásra igyekeztem. Szerencsére volt egy fél órás Hódmezővásárhely-Szeged utunk, ami alatt rávettem, hogy hozzunk össze egy fotózást. A találkozásunk után 4 nappal meg is ejtettük, most pedig itt vannak a képek is:)
Idegenek fotózásáról és modellek kereséséről már sok Tripodcast adásban beszéltünk, erről a konkrét esetről is, és a témáról bővebben a Tripodcast 55. adásában hallhattatok.
Ja, majd elfelejtettem, köszönjük a sminket Mihály Évának!

IMG_4600

IMG_4512

IMG_4531

IMG_4499

IMG_4535

IMG_4404

IMG_4504

IMG_4110

IMG_4151

IMG_4093

IMG_4033

IMG_4170

IMG_4257

IMG_4688

8 comments

    1. Szia! A tetős képeken semmi vsco nincs, tehát az elsőn sincs! Az alul lévő képeknél(kivéve utolsó előtti), ott van vsco módosított presetjei, viszont a tetős képeket egyenként óránként basztattal Lightroom-ban, és nagyon sokat szarakodtam, hogy ilyen színek kijöjjenek. Óránként bezártam, majd friss szemmel ránéztem, akkor módosítottam rajta kicsit, aztán 1 óra múlva megint soknak láttam, megint módosítottam rajta kicsit, ez így ment napokig. Már ki voltak exportálva a képek, hogy PS-ben megcsináljam a végleges bőrretust, de mindig újra és újra exportálgattam, mert mindig tudtam még egy kicsit hozzátenni Lightroomban, szóval az nagyon nem vsco, hanem teljesen saját cucc! Lehet pont ezért is ennyire jó! 🙂
      Az utolsó előtti képet is teljesen nullából csináltam meg, ami nem áll távol tőlem, a vsco-t kb csak 1 hónapja használhatom néha-néha, így vegyesen, mint ebben a sorozatban is de szinte mindig módosítok is az alap vsco preseteken.

  1. Köszi a reakciót, fura a részletes válaszod, hiszen itthon a “zsigerből lesz@rni” mentalitás jellemző.
    Teljesen rendben vannak a fotók, büszkén vállalhatod, respekt.

Leave a comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .