365+1 project!

2012-04-02 ,
empty image
empty image

A legtöbb olvasóm már bizonyára tud róla, főleg akik twitteren vagy facebook-on is követnek, de a poszt pont azért készült, hogy azok is tudják, akik csak a blogomon követnek. 2012 január 1-jén belekezdtem egy 365 project-be, ami végülis nem is 365, hanem 365+1 lesz, mert 2012 szökőév:)
Flickr-en viszonylag sokan csinálnak 365 project-et, az egésznek az a lényege, hogy minden nap fotózásra kényszerítse a fotóst, még akkor is, ha nincs kedve hozzá, és normális esetben nem fotózna. Ha az ember minden nap próbál újat alkotni, és mindig aznapra ki kell találni valamit, az nagyban segíti a kreativitásunk fejlesztését, és azt is, hogy megtanulunk “határidőre” dolgozni, mert itt aztán nincs idő halogatni a dolgokat, ha meglát az ember valamit, akkor azonnal le kell fotózni, ki kell használni minden témát, ami csak szembejön.
Ez elég nehéz feladat, főleg ha az embernek minden nap meg kell birkóznia vele, elég sokan bele is buknak, van aki 1-2 hónap után, van aki fél évig töretlenül csinálta és meg nem mondtad volna hogy abba fogja hagyni, aztán mégis jött egy kép, ami alá be volt írva, hogy már nem bírja tovább, és abbahagyja. Persze van nagyon sok sikeres 365 project is, magyarok között is van jópár, ami ráadásul tényleg nagyon jó képeket is tartalmaz, jelenleg én a 92. napnál tartok, meglátjuk meddig bírom, bízok benne, hogy minél tovább, és december 31-én, én is sikeres 365 project-ről számolhatok be nektek:)
Igazából azért csak ilyen későn írtam erről blogposztot, mert az elején még nem tudtam meddig fogom bírni, és simán benne volt a pakliban, hogy 1 hét után abbahagyom:D

Az én projektemet itt követhetitek nyomon, vagy facebook-on, vagy ha twitteren követtek, oda is mindig kilinkelem az aktuális napiképet, de ha valaki a tumblr-t jobban szereti használni, nyugodtan kövessen ott!
Beteszek ide a poszt végére egy nagy képet,amibe beleraktam néhány darabot a projektből, de ha nagyobb méretben szeretnétek megnézni őket, akkor végig kell néznetek a tumblr-em!;-)

U.i.:Jah, még annyit szeretnék megemlíteni, hogy a 365 nekem csak amolyan kiegészítés, a fotózás szeretéért csinálom, de a modellfotózást ugyanúgy folytatom, és továbbra is azt tekintem fő profilomnak, és vannak is nagyobb terveim 2012-re ilyen irányban, de pont azért, mert ezek nagy tervek, még nem sikerült megvalósítani közülük egyet sem, de lassan azok a fotózások is beindulnak, és újra fotókkal teli blogposztot láthattok majd;)

6 comments

  1. Hmm én is követlek egy jó ideje, és kedvet kaptam szintén! Valóban nem lesz egyszerű, de megpróbálom végigcsinálni! :)))

Leave a comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .