2012 év végi poszt.

2012-12-31 ,
empty image
empty image

Minden weboldal és blog megcsinálta már 2012-ről az összefoglaló, értékelő posztját. Mivel az én évem értékelése nagy részben kimerül az előző posztban, azért gondoltam mégis csinálok egy utolsó kisebb írást így 2012 utolsó napján, és egy kis pluszt is teszek bele, hogy valami kép is legyen, ha már fotóblog…
Szóval idén 2012-ben elég sok jó dolog történt velem, elvégeztem a fotós iskolát, ami 2 évembe került, de mostmár hivatalosan elmondhatom magamról, hogy fotós vagyok, és van is róla papírom. Júniusban kaptam meg a papírt, az osztályból az én eredményem lett a legjobb.
Kicsivel ez előtt, április környékén elindítottuk Fejes Viktorral a Tripodcast-et is, ami nagyon jó ötletnek bizonyult, és azóta is hetente új adással jelentkezünk mindenféle fotós témában. Sok új fotóssal megismerkedtünk, és sok olyan fotóst is behívtunk vendégnek, akik munkáit nagyon kedveljük, és jó volt a képeikhez arcot, de főleg hangot csatolni. Minden vendégünkkel nagyon jót beszélgettünk.Túl vagyunk 29 adáson, és a Facebook oldalunkat is 290 ember lájkolta.
Készített velünk egy nagyon jó és terjedelmes interjút is a Trendmagazin, ezt az interjút itt olvashatjátok el. Archiváltam is a blog számára egy screenshot formájában.
A spottr.hu is beszámolt a Tripodcast indulásáról egy velem készített miniinterjú keretei között. Azóta több adásunkról a spottr-en is értesülhetnek a fotós podcast-re éhes hallgatók.
Sikeresen befejeztem a 365projektem is, az ezzel kapcsolatos írást itt olvashatjátok.
Idén vázat is váltottam, Canon EOS 30D-ről 60D-re, ez is egy olyan dolog volt, amit meg akartam lépni idén, és sikerült, igaz csak októberben. A 30D-m eladó lett, akit érdekel, itt találja a posztot róla.
A 60D-vel bele szerettem volna kezdeni a DSLR videózásba, egyelőre még csak kísérletezgetés és próbálgatás szintjén. Össze is hoztam két videót: Egyik, másik. Jövőre még több várható reményeim szerint, és még több modellfotó!:)
Így ősszel a 60D megszerzésével sikerült összekötni a Scot Kelby-s Worldwide photowalk-ot is, amelyet ketten szerveztünk, bár a fő szervező Viktor volt, néhány dologban mégis besegítettem, és a képek feltöltése is a Tripodcast csatornáin keresztül zajlott. Beszámoló a fotósétáról itt.
És szintén ősszel vásároltam saját domain nevet is, ami a blogom teljes megújulását hozta magával. Teljesen új, sokkal szebb és reszponzív design-t kapott. Sokáig faragtuk, de mostmár szerintem közel tökéletes lett. Itt a poszt a változásokról.
A blog és a 365-ös weboldalam is bekerült Goldenblogon az első 10 közé. A blog a közönségszavazatok szerint került be, a 365-ös oldalam pedig a zsűri szerinti válogatásba.
Természetesen van még mit csinálni, a portfoliós oldal, tehát a gaborlenart.com még nagyon nagyon beta verzióban áll, 2013-ban midnenképpen rárepülök erre a témára, csak ugyebár pénz kell hozzá, azt meg még gyűjtögetem…:)
Nagy vonalakban ennyi lenne a 2012-es évem fotós szempontból.

Boldog Új Évet Kívánok minden kedves olvasómnak, remélhetőleg 2013 még az ideinél is jobb lesz, és ha már szilveszter meg pezsgőfogyasztás, akkor egy pályázatra készített 3db képemmel kívánok boldog 2013-at mindenkinek!:)
Ezeket a képeket egyedül ide publikáltam:
Modell: Kovács Panka
Smink: Diviki Eszter

IMG_0721

IMG_0795

IMG_1034

6 comments

  1. Én is köszönöm szépen az egész éves munkádat, mivel sokszor inspiráltál és ötleteket adtál a képeiddel, csak így tovább, azonban fotózz többet! 🙂

    A sorozatból nekem egyébként itt most az utolsó kép tetszik, de azt nagyon jól eltaláltad, esetleg majd a technikai részekről is szívesen olvasnék, ilyesmit már régen írtál. 🙂

    Búék!

  2. Boldog újévet, sok fotózást kívánok! Az utolsó kép nekem is nagyon bejön! Szép munka, grat!

Leave a comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .